[ inici ] [ projecte ] [ Facebook ]

el centre de l'equip

Geppe Monrós (José Ramon Montserrat Rosell)
Guió, direcció, direcció de fotografia, producció, fotografia fixa
En Geppe té 25 anys d'experiència treballant al cinema i la fotografia (comercial i artística) [C.V.]

Julia Clay
Fotografia fixa, disseny gràfic, segon operador de càmera, documentació, comunicació, producció.

La Julia té 20 anys d'experiència en post-producció, fotografia, animació, cinematografia, disseny digital, il·lustració, així com en l'ensenyament d'arts digitals, vídeo i fotografia. [C.V.]

Neien Media SCP
NEIEN MEDIA SCP es la nueva productora encargada de la fase final del proceso.

Associació Abandoned?
Es una ONG de Barcelona que ha proporcionado contactos y ayudado a coordinar la red de colaboradores de la película. También organizará exposiciones y actividades paralelas a algunas de las proyecciones del documental, junto con debates y conferencias.

Una red europea
El equipo está colaborando con una red europea de 40 personas u organizaciones en 16 países de Europa.

Julia and GeppeJulia i Geppe sempre han tingut passió per la recerca i captura de llocs abandonats, la seva bellesa oculta i històries. Els seus dossiers estan plens d'imatges fixes i en moviment, representant d'edificis abandonats, abstraccions d'esquelets arquitectònics, objectes rebutjats, etc
Han estat testimonis de la innecessària destrucció d'edificis abandonats i de les comunitats que es desenvolupen a dins i al voltant d'ells.
En aquest projecte uneixen la seva passió pels espais abandonats i les seves històries amb el seu desig de crear consciència sobre la necessitat de reciclar o de conservació d'aquests espais per ajudar a mantenir el nostre medi ambient, preservar el nostre patrimoni cultural i reduir l'excessiu desenvolupament urbà que s'està apoderant de gran part d'Europa.