[ inici ] [ projecte ] [ Facebook ] [ a la prensa ]

noticies

"¿Abandonado?" A la televisió:

"¿Abandonado?" A la televisió: La versió en espanyola per televisió de la pel·lícula (57 minuts) es va projectar a La 2 (T.V.E.), a nivell estatal a Espanya, al setembre de 2014, a l'agost de 2015 i al març de 2016. Gairebé un milió de persones han vist "¿ABANDONADO?" a la televisió (LA 2: TVE).

"Abandonat?" presentat a seleccio en festivals:

Durant 2013 i 2014 el documental Abandonat? ha estat presentat per a la selecció en una sèrie de festivals internacionals de cinema. Aquest és un procés llarg, difícil i altament competitiu, especialment per a una pel·lícula com la nostra que no encaixa fàcilment en un gènere tradicional. Tot i això, estem molt contents de dir que hem estat seleccionats en els següents festivals i encara estem esperant saber de molts més.

  • FICMA, Amèrica Llatina 2015: Tour FICMA d'Amèrica Llatina, 2015
  • OLOT.DOC, Espanya: X Festival Internacional de Documentals. Olot. març 2015
  • Overlook 2014, Itàlia: V Festival de Cinema, CinemAvvenire, Roma. diciembre 2014
  • FICMA, Espanya: Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, Barcelona. novembre 2014
  • BICC Ronda 2014, Múltiples llocs: XXVII Edició de la Biennal Internacional de Cinema Científic:, múltiples llocs a Espanya, Argentina, Equador, Mèxic, Costa Rica i Colòmbia. Tardor 2014
  • International Movie Awards, Indonèsia: Jakarta. PREMI D'OR Setembre 2014
  • FESTIVER 2014, Colòmbia: Festival de Cinema Verd de Barichara. Setembre 2014
  • Festival Internacional de Cinema de Mpumalanga, Sud-àfrica: agost 2014
  • Festroia XXX, Portugal: 30 Festival Internacional de Cinema Festroia, Setubal. juny 2014
  • Espiello XII, Espanya: Festival Internacional de Documental Etnogràfic de Sobrarbe a Boltaña (Osca). abril 2014

desembre de 2013

Resultat del sorteig d'una foto:  La mà innocent de Kai va escollir un paper entre tots els que vau deixar el vostre correu electrònic a l'urna del cinema. El director del documental, Geppe Monrós lliura a Juan Carlos Lopez Molinos el premi escollit; una fotografía de Julia Clay.

novembre de 2013

El divendres 22 de novembre es va projectar a la Sala d'actes d'EINA (Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona) el documental creatiu "Abandoned? El visionat del documental és l'inici de l'exercici "Intervenció en un lloc abandonat: llocs remots, aquí", conduit per la professora Tània Costa.

més informació

Winner of the Abandoned? draw

"Abandonat?" a la prensa, Tardor 2013:

Força cobertura de la premsa sobre el projecte "abandonat?". Feu clic aquí per llegir, veure o escoltar part d'aquesta cobertura.

Abandoned? is screened at the cinema

octubre de 2013

¿ABANDONADO? es va projectar el als Cinemes Girona de Barcelona tots els dimecres durant 3 mesos a la tardor de 2013 en les seves 2 versions (Castellà i Anglès). Gràcies a tot el públic per la seva assistència.

setembre de 2013

Estem encantats d'anunciar l'estrena en cinema del documental "¿ABANDONADO?" als Cinemes Girona de Barcelona el dimecres 18 setembre 2013 a les 19:30.

Se estrena la versión española, que se proyectará todos los miércoles hasta el 9 de octubre en el mismo horario. La película dura 65 minutos y será seguida por un cine-forum de unos de 45 minutos en que habrá preguntas y respuestas con el director y / o miembros del equipo. Las entradas a 6,50€ se pueden comprar en línea en Ticketmaster
Hi haurà una mini-exposició de fotografia del "projecte "Abandonat?" al vestíbul del cinema des de l'11 de setembre 2010. Us esperem.
Cinemes Girona,
C/Girona 175
08037 Barcelona
Tel: 93 118 45 31

maig de 2013

Comencem a presentar la pel · lícula a selecció a diferents festivals de cinema internacionals.

Julia i Geppe tenen una exposició "de prova" d'algunes de les fotos de llocs abandonats a "La Fundició", Barcelona, dins dels "tallers oberts" del Poblenou.

abril 2013

Acabades les 2 versions originals, en anglès i en espanyol, del documental "Abandonat?".

tardor 2012

Dragomir Bajalica comença el muntatge del documental. Ian Britton comença la composició de la música per al documental.

estiu 2012

Finalitzat tot el treball de producció.

març 2012

Televisió espanyola, RTVE, confirma que serà co-productora del documental ¿Abandonado? amb la productora Neien Media S.C.P. Aquesta inversió garanteix la post-producció i bon fi de la pel · lícula.

Octubre de 2011

Arquitectura per la Humanitat inicia la Challenge 2011 Open Architecture - [un] d'accés restringit - un concurs de disseny per a re-imaginar el futur dels espais militars fora de servei. És una invitació oberta a la comunitat mundial del disseny i la construcció per identificar instal·lacions militars en desús en els seus propis "patis del darrere", per col· aborar amb els actors locals i recuperar aquests espais per a un desenvolupament econòmic, social i mediambiental correcte.

The Open Architecture Network Design Competition

Setembre 2011

Inici del lloc web de la pel·lícula documental "Abandonat?". www.wasabandoned.com / film
Lloc web del projecte "Abandonat?" actualitzat en 3 idiomes. www.wasabandoned.com
Compte i canal a You Tube i Vimeo establert.
El projecte "Abandonat?" inicia la col·laboració amb Arquitectura per la Humanitat i els assessora sobre el desafiament d'Arquitectura Oberta 2011, "[un] d'accés restringit"
"Desafiament 2011 d'arquitectura oberta convidarà a arquitectes de tot el món per al redissenyar llocs militars fora de servei. Aquest concurs requereix que els dissenyadors treballint amb les comunitats que envolten aquests antics llocs del conflicte per transformar llocs hostils i, sovint dolorosos, en llocs on reunir-se, crear i guarir. "

Juliol 2011

Guió acabat.
Finalitzada la producció del documental.

24-27 Maig 2011

El projecte "Abandonat?" és convidat per la Comissió Europea per exposar a la Setmana Verda a Brussel·les. Julia dissenya 2 panells (de 2472 x 1968cm cadascun) que es mostraràn a l'edifici Charlemagne. Geppe és convidat a assistir a l'esdeveniment on fa alguns contactes útils, participa en diversos debats i veu alguns documentals i exposicions interessants. Es troba amb Luca Marmo (Cap de sector del sòl de la Comissió Europea), que ha donat suport al projecte "Abandonat? "Des que va ser entrevistat per la pel·lícula el 2010.
Els dissenys dels panells es poden veure [ aqui ]

Green Week 2011, The European Commission, Brussels, Belgium